TeEnS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
TeEnS

ИндексТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Истинските приятели

Go down 
+10
MiSs_KaP®IsSs
КаРиРаН чОрАп™
Lady Blood
pink*didi_13
geny000
xXxz0мb!e_d0llxXx
DeAd
PetZ
stef97
LoVe_You
14 posters
АвторСъобщение
LoVe_You
The Only One
LoVe_You

Брой мнения : 77
Registration date : 30.12.2006

Истинските приятели Empty
ПисанеЗаглавие: Истинските приятели   Истинските приятели Icon_minitimeСъб Дек 30, 2006 7:14 pm

Мислите ли че има такива или всичко е лицемерие?Вие самите имате ли си някой на който държите наистина много?
Върнете се в началото Go down
stef97
БиЧкАм Ви
БиЧкАм Ви
stef97

Брой мнения : 159

ПисанеЗаглавие: Re: Истинските приятели   Истинските приятели Icon_minitimeСъб Дек 30, 2006 7:36 pm

Да на сестра ми на мама,тати и Братовчет ми На тях имам доверие и са ми истински приятели study Embarassed
http://reymisterio.forumer.com
PetZ
БиЧкАм Ви
БиЧкАм Ви
PetZ

Брой мнения : 196
Registration date : 03.01.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Истинските приятели   Истинските приятели Icon_minitimeЧет Яну 04, 2007 3:36 pm

имам доверие на роднинити си и на моята най-добра пр You_don't_ know Razz
DeAd
~:Hate`Love:~
DeAd

Брой мнения : 65
Registration date : 28.01.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Истинските приятели   Истинските приятели Icon_minitimeНед Яну 28, 2007 6:32 pm

Според мен,има истински приятели,но са малко...Важното е да ги намериш,и да ги цениш..
http://bloodxdeath.piczo.com
xXxz0мb!e_d0llxXx
..Pa!n=My L!fe..
..Pa!n=My L!fe..
xXxz0мb!e_d0llxXx

Брой мнения : 519

ПисанеЗаглавие: Re: Истинските приятели   Истинските приятели Icon_minitimeНед Яну 28, 2007 6:41 pm

Мойта любима тема в dechica... lol!
Има истински фр!!!Трудно се намират,но съществуват! ;p
https://teens.niceboard.com
geny000
БиЧкАм Ви
БиЧкАм Ви
geny000

Брой мнения : 168
Registration date : 31.12.2006

ПисанеЗаглавие: Re: Истинските приятели   Истинските приятели Icon_minitimeНед Яну 28, 2007 6:42 pm

DeSsItO написа:
Има истински фр!!!Трудно се намират,но съществуват! ;p
You go girl! Laughing
pink*didi_13
Част от семейството
Част от семейството
pink*didi_13

Брой мнения : 69
Registration date : 29.01.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Истинските приятели   Истинските приятели Icon_minitimeПон Яну 29, 2007 9:23 pm

Има истински приятели,макар и да са малко...Аз имам един такъв-МОМЧЕ Е!Но няма да кажа кой е!!!! tongue albino geek
Lady Blood
Love Tokio Hotel
Lady Blood

Брой мнения : 68
Registration date : 02.01.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Истинските приятели   Истинските приятели Icon_minitimeСря Яну 31, 2007 10:02 am

Аз също смятам,че има истински приятели,но са мн малко!Аз имам само две приятелки на които държа мн,но понякога се държат гадно за глупости и се сърдят но така е Razz
КаРиРаН чОрАп™
MaRilyn MaNson 4ever
КаРиРаН чОрАп™

Брой мнения : 669
Registration date : 02.01.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Истинските приятели   Истинските приятели Icon_minitimeЧет Фев 22, 2007 2:01 pm

Човек има много приятели,но в моменти разбира кои са истински и кои не.
Аз имам безкрайно много,но повечето не са истински.
Повечето момичета са клюкарки и на малко може да се доверяваш,а пък момчетата пазят тайни...Според мен момчетата са много по-добри приятели от момичетата.
MiSs_KaP®IsSs
d3\/!L`s baby
MiSs_KaP®IsSs

Брой мнения : 354
Registration date : 06.04.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Истинските приятели   Истинските приятели Icon_minitimeПет Апр 13, 2007 4:25 pm

има истински френдки ама не са на всяка крачка!!!
http://www.nadito12.mylivepage.com
сладко идиотче
SoRrY I`m NoT yOuR PeRfEcT lItTlE BaRbIe GiRl!
сладко идиотче

Брой мнения : 592
Registration date : 03.01.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Истинските приятели   Истинските приятели Icon_minitimeСря Май 09, 2007 12:47 pm

ThE Po!SoN написа:
Повечето момичета са клюкарки и на малко може да се доверяваш,а пък момчетата пазят тайни...Според мен момчетата са много по-добри приятели от момичетата.
Avril
Lady_of_the_roses
Avril

Брой мнения : 118
Registration date : 25.01.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Истинските приятели   Истинските приятели Icon_minitimeПон Май 28, 2007 12:18 pm

C®@Zy-B@bY написа:
ThE Po!SoN написа:

Аз не мисля така...В повечето случей момчетата стават клюкари,а момичетата добри приятелки.Аз също имам много приятелки но само две от тях са истински и аз през тези години които сме заедно съм ги опознала достатъчно много че да ги наричам"истински приятелки"
Това са Йоана и Мария.Когато не сме на у-ще аз мисля непрекъсното за тях и си викам"кога най-после ще влязат в скайп,айсикю.Но не всякога можем да излезем защото или сме заети или нашите родители недават.Неразбирам и никога няма да разбера родителите.Те винаги мислят за добротата ни,но колкото да ни помагат толкова и ни вредят,защото ние трябва да имаме малко време и за нас.Да излезем да си поговорим не само да висим на компа и да се чудим кво да праим.Искам вече да излизам и да се радвам заедно с приятелки повече време.
http://www.teens.niceboard.com
Kiss
НоВ СлАдУр
НоВ СлАдУр

Брой мнения : 15
Registration date : 10.06.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Истинските приятели   Истинските приятели Icon_minitimeНед Юни 10, 2007 9:26 pm

Има истински фр!!! Like a Star @ heaven
DeAd
DeAd

Брой мнения : 65
Registration date : 28.01.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Истинските приятели   Истинските приятели Icon_minitimeВто Юли 03, 2007 10:11 pm

Ам,има..и все пак..аз съм намерила..някой които заслужават да наричам истински..и знам че каквото и да става ще са до мен..Но може би това не е приятелство..всичко е прекалено голяма близост..А в рялност..постоянно се използваме..
http://bloodxdeath.piczo.com
Sunrise`
Част от семейството
Част от семейството
Sunrise`

Брой мнения : 96
Registration date : 22.08.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Истинските приятели   Истинските приятели Icon_minitimeВто Авг 28, 2007 8:21 pm

LoVe_You написа:
Мислите ли че има такива или всичко е лицемерие?Вие самите имате ли си някой на който държите наистина много?
естествено, че има. и не се намират чак толкова рядко, просто понякога кофти си ги избираме...или в даден момент ние се променяме, те се променят и дори да не са ни предали или нещо такова вече почват да ни дразнят, ала-бала. пък и можеш да държиш на някого и пак да бъдеш лицемерен на моменти...и аз мислех, че много държа на едни хора, но в момента единственото, което правя, е да ги оплювам...всъщност като се замислим често проблемът идва от самите нас, пък другите са си наред. аз осъзнавам, че приятелите ми не са някви лицемери, нито са станали по-зле откакто ги познавам...просто аз се променям и гледам нещата от друг ъгъл.
ъъм, отесох се в лирични отклонения.....и се пак идеята ми беше, че такива приятели има и не можеш да кажеш, че примерно момчетата стават повече за приятели, защото всеки човек е различен. има и яко тъпи момчета, които се правят че много държат на теб, а в крайна сметка се оказва, че не им пука.....уф приключвам вече :Д
(: наннана
stef97
БиЧкАм Ви
БиЧкАм Ви
stef97

Брой мнения : 159

ПисанеЗаглавие: Re: Истинските приятели   Истинските приятели Icon_minitimeНед Сеп 02, 2007 2:21 pm

Разбира се че има но доста трудно се намира да вярваш на някой френд е аз имам таквиз ама са малко Surprised
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Истинските приятели   Истинските приятели Icon_minitime

Истинските приятели
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
TeEnS :: ДОБРЕ ДОШЛИ :: Приятели-
Идете на: