| Истинските приятели | |
|
+10MiSs_KaP®IsSs КаРиРаН чОрАп™ Lady Blood pink*didi_13 geny000 xXxz0мb!e_d0llxXx DeAd PetZ stef97 LoVe_You 14 posters |
Автор | Съобщение |
---|
LoVe_You The Only One
Брой мнения : 77 Registration date : 30.12.2006
| Заглавие: Истинските приятели Съб Дек 30, 2006 7:14 pm | |
| Мислите ли че има такива или всичко е лицемерие?Вие самите имате ли си някой на който държите наистина много? | |
|
| |
stef97 БиЧкАм Ви
Брой мнения : 159 Registration date : 30.12.2006
| |
| |
PetZ БиЧкАм Ви
Брой мнения : 196 Age : 31 Localisation : In your mind..... Registration date : 03.01.2007
| Заглавие: Re: Истинските приятели Чет Яну 04, 2007 3:36 pm | |
| имам доверие на роднинити си и на моята най-добра пр You_don't_ know | |
|
| |
DeAd ~:Hate`Love:~
Брой мнения : 65 Age : 30 Localisation : shitlandiaa Registration date : 28.01.2007
| Заглавие: Re: Истинските приятели Нед Яну 28, 2007 6:32 pm | |
| Според мен,има истински приятели,но са малко...Важното е да ги намериш,и да ги цениш.. | |
|
| |
xXxz0мb!e_d0llxXx ..Pa!n=My L!fe..
Брой мнения : 519 Age : 31 Localisation : ¤Pernik¤ ® Registration date : 30.12.2006
| Заглавие: Re: Истинските приятели Нед Яну 28, 2007 6:41 pm | |
| Мойта любима тема в dechica... Има истински фр!!!Трудно се намират,но съществуват! | |
|
| |
geny000 БиЧкАм Ви
Брой мнения : 168 Age : 114 Registration date : 31.12.2006
| |
| |
pink*didi_13 Част от семейството
Брой мнения : 69 Registration date : 29.01.2007
| Заглавие: Re: Истинските приятели Пон Яну 29, 2007 9:23 pm | |
| | |
|
| |
Lady Blood Love Tokio Hotel
Брой мнения : 68 Registration date : 02.01.2007
| Заглавие: Re: Истинските приятели Сря Яну 31, 2007 10:02 am | |
| Аз също смятам,че има истински приятели,но са мн малко!Аз имам само две приятелки на които държа мн,но понякога се държат гадно за глупости и се сърдят но така е | |
|
| |
КаРиРаН чОрАп™ MaRilyn MaNson 4ever
Брой мнения : 669 Registration date : 02.01.2007
| Заглавие: Re: Истинските приятели Чет Фев 22, 2007 2:01 pm | |
| Човек има много приятели,но в моменти разбира кои са истински и кои не. Аз имам безкрайно много,но повечето не са истински. Повечето момичета са клюкарки и на малко може да се доверяваш,а пък момчетата пазят тайни...Според мен момчетата са много по-добри приятели от момичетата. | |
|
| |
MiSs_KaP®IsSs d3\/!L`s baby
Брой мнения : 354 Age : 29 Localisation : РуСе Registration date : 06.04.2007
| Заглавие: Re: Истинските приятели Пет Апр 13, 2007 4:25 pm | |
| има истински френдки ама не са на всяка крачка!!! | |
|
| |
сладко идиотче SoRrY I`m NoT yOuR PeRfEcT lItTlE BaRbIe GiRl!
Брой мнения : 592 Age : 29 Registration date : 03.01.2007
| Заглавие: Re: Истинските приятели Сря Май 09, 2007 12:47 pm | |
| - ThE Po!SoN написа:
- Човек има много приятели,но в моменти разбира кои са истински и кои не.
Аз имам безкрайно много,но повечето не са истински. Повечето момичета са клюкарки и на малко може да се доверяваш,а пък момчетата пазят тайни...Според мен момчетата са много по-добри приятели от момичетата. | |
|
| |
Avril Lady_of_the_roses
Брой мнения : 118 Age : 31 Localisation : ... Registration date : 25.01.2007
| Заглавие: Re: Истинските приятели Пон Май 28, 2007 12:18 pm | |
| - C®@Zy-B@bY написа:
- ThE Po!SoN написа:
- Човек има много приятели,но в моменти разбира кои са истински и кои не.
Аз имам безкрайно много,но повечето не са истински. Повечето момичета са клюкарки и на малко може да се доверяваш,а пък момчетата пазят тайни...Според мен момчетата са много по-добри приятели от момичетата. Аз не мисля така...В повечето случей момчетата стават клюкари,а момичетата добри приятелки.Аз също имам много приятелки но само две от тях са истински и аз през тези години които сме заедно съм ги опознала достатъчно много че да ги наричам"истински приятелки" Това са Йоана и Мария.Когато не сме на у-ще аз мисля непрекъсното за тях и си викам"кога най-после ще влязат в скайп,айсикю.Но не всякога можем да излезем защото или сме заети или нашите родители недават.Неразбирам и никога няма да разбера родителите.Те винаги мислят за добротата ни,но колкото да ни помагат толкова и ни вредят,защото ние трябва да имаме малко време и за нас.Да излезем да си поговорим не само да висим на компа и да се чудим кво да праим.Искам вече да излизам и да се радвам заедно с приятелки повече време. | |
|
| |
Kiss НоВ СлАдУр
Брой мнения : 15 Registration date : 10.06.2007
| Заглавие: Re: Истинските приятели Нед Юни 10, 2007 9:26 pm | |
| Има истински фр!!! | |
|
| |
DeAd ~:Hate`Love:~
Брой мнения : 65 Age : 30 Localisation : shitlandiaa Registration date : 28.01.2007
| Заглавие: Re: Истинските приятели Вто Юли 03, 2007 10:11 pm | |
| Ам,има..и все пак..аз съм намерила..някой които заслужават да наричам истински..и знам че каквото и да става ще са до мен..Но може би това не е приятелство..всичко е прекалено голяма близост..А в рялност..постоянно се използваме.. | |
|
| |
Sunrise` Част от семейството
Брой мнения : 96 Age : 32 Registration date : 22.08.2007
| Заглавие: Re: Истинските приятели Вто Авг 28, 2007 8:21 pm | |
| - LoVe_You написа:
- Мислите ли че има такива или всичко е лицемерие?Вие самите имате ли си някой на който държите наистина много?
естествено, че има. и не се намират чак толкова рядко, просто понякога кофти си ги избираме...или в даден момент ние се променяме, те се променят и дори да не са ни предали или нещо такова вече почват да ни дразнят, ала-бала. пък и можеш да държиш на някого и пак да бъдеш лицемерен на моменти...и аз мислех, че много държа на едни хора, но в момента единственото, което правя, е да ги оплювам...всъщност като се замислим често проблемът идва от самите нас, пък другите са си наред. аз осъзнавам, че приятелите ми не са някви лицемери, нито са станали по-зле откакто ги познавам...просто аз се променям и гледам нещата от друг ъгъл. ъъм, отесох се в лирични отклонения.....и се пак идеята ми беше, че такива приятели има и не можеш да кажеш, че примерно момчетата стават повече за приятели, защото всеки човек е различен. има и яко тъпи момчета, които се правят че много държат на теб, а в крайна сметка се оказва, че не им пука.....уф приключвам вече :Д (: наннана | |
|
| |
stef97 БиЧкАм Ви
Брой мнения : 159 Registration date : 30.12.2006
| Заглавие: Re: Истинските приятели Нед Сеп 02, 2007 2:21 pm | |
| Разбира се че има но доста трудно се намира да вярваш на някой френд е аз имам таквиз ама са малко | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Истинските приятели | |
| |
|
| |
| Истинските приятели | |
|