TeEnS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
TeEnS

ИндексТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Вашият идеал

Go down 
+6
I_love_my_sweet_bear
LoVe_You
PetZ
darkito
xXxz0мb!e_d0llxXx
Кити
10 posters
АвторСъобщение
Кити
Добър приятел
Добър приятел
Кити

Брой мнения : 23
Registration date : 01.01.2007

Вашият идеал Empty
ПисанеЗаглавие: Вашият идеал   Вашият идеал Icon_minitimeВто Яну 02, 2007 12:34 pm

Опишете вашият идеал за момчето/момичето на мечтите ви.Външността му/й,характера му/й.
Не е задалжително да е реален човек,който харесвате,а просто...вашият идеал.
Аз след малко ще го опиша Wink
Върнете се в началото Go down
xXxz0мb!e_d0llxXx
..Pa!n=My L!fe..
..Pa!n=My L!fe..
xXxz0мb!e_d0llxXx

Брой мнения : 519
Registration date : 30.12.2006

Вашият идеал Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Вашият идеал   Вашият идеал Icon_minitimeВто Яну 02, 2007 12:48 pm

ми...да не е нисък,да не е и много висок...добричък...да ме слушка...да показва чуствата си по-често...да е сладур...да е с кест.коса и каф.очи или кест.коса и зелени очи...сини...може да е рус...или с черна коса и сини очи...тфа няма значение ама да е сладур inlove hearts love beautiful loveee I love you!
https://teens.niceboard.com
darkito
Добър приятел
Добър приятел
darkito

Брой мнения : 21
Registration date : 07.01.2007

Вашият идеал Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Вашият идеал   Вашият идеал Icon_minitimeПон Яну 08, 2007 3:27 pm

еми незнам мисля да опиша приятеля си значи той е чернокос с черни очи мн е сладък с 3 год по голям от мен има красиви очи и колкото и да е странно е малко по висок от мен наи мн с 5 6 санта нисичък е но е страхотен мил добър готин винаги знае какво искам и от какво имам нужда обич да стой докъсно навънка и да говори с някой независимо с кой обича да кара скейт и това мн ми харесва мн е мил и никога не би обидил някого дори и жестоко да го дразни има страхотно чувство за хумор и почти никога не му умръзва да говори незнам мн е приказлив привлекателен е и е мн слабичък ама найстина е мн слаб
мургав е малко и има прекрасна усмивка мн сладка усмивка има и най мн ми харесва че рядко е в лошо настроение и винаги повдига духа на компанията мн е готин страхотен е и според мен това е моя идеал за момчето мечта

cheers cheers hearts love love love kiss ya kiss ya
PetZ
БиЧкАм Ви
БиЧкАм Ви
PetZ

Брой мнения : 196
Registration date : 03.01.2007

Вашият идеал Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Вашият идеал   Вашият идеал Icon_minitimeПон Яну 08, 2007 4:38 pm

darkito написа:
еми незнам мисля да опиша приятеля си значи той е чернокос с черни очи мн е сладък с 3 год по голям от мен има красиви очи и колкото и да е странно е малко по висок от мен наи мн с 5 6 санта нисичък е но е страхотен мил добър готин винаги знае какво искам и от какво имам нужда обич да стой докъсно навънка и да говори с някой независимо с кой обича да кара скейт и това мн ми харесва мн е мил и никога не би обидил някого дори и жестоко да го дразни има страхотно чувство за хумор и почти никога не му умръзва да говори незнам мн е приказлив привлекателен е и е мн слабичък ама найстина е мн слаб
мургав е малко и има прекрасна усмивка мн сладка усмивка има и най мн ми харесва че рядко е в лошо настроение и винаги повдига духа на компанията мн е готин страхотен е и според мен това е моя идеал за момчето мечта

cheers cheers hearts love love love kiss ya kiss ya
аууу ти както го описа ша взема и аз да се влюба Laughing Laughing
LoVe_You
The Only One
LoVe_You

Брой мнения : 77

Вашият идеал Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Вашият идеал   Вашият идеал Icon_minitimeНед Фев 18, 2007 5:23 pm

да е красив,добричък,да има собствен стил,да има излъчване,да е сладичък Laughing Laughing Laughing хаха от де
I_love_my_sweet_bear
БиЧкАм Ви
БиЧкАм Ви
I_love_my_sweet_bear

Брой мнения : 159
Registration date : 15.01.2007

Вашият идеал Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Вашият идеал   Вашият идеал Icon_minitimeПон Фев 26, 2007 10:45 am

LoVe_You написа:
да е красив,добричък,да има собствен стил,да има излъчване,да е сладичък Laughing Laughing Laughing хаха от де
cat
†IcE_PrInCeSs†
†ThE_ScHoOl_BiTcH†
†IcE_PrInCeSs†

Брой мнения : 33

Вашият идеал Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Вашият идеал   Вашият идеал Icon_minitimeВто Мар 20, 2007 4:09 pm

Ми да е мил,честен,да ме харесва,да имаме общи интереси,да е с тъмна коса и тъмни очи за предпочитание,да ме защитава,да държи на мен,може да е симпатичен де Laughing ,да е по голям от мен,да е висок,да е весел,да не е по-умен от мен (много е важно това Laughing ),да има хубава усмивка и ако може сладка физиономия!
http://blondito.piczo.com
Sunrise`
Част от семейството
Част от семейството
Sunrise`

Брой мнения : 96
Registration date : 22.08.2007

Вашият идеал Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Вашият идеал   Вашият идеал Icon_minitimeСъб Авг 25, 2007 11:28 pm

идеал чак си нямам, но момчето трябва да бъде мило, забавно, хубаво, умно..с коса (((: да слуша хубава музика, да имаме общи интереси, да се държи добре с мен, да се интересува от мен, да ми прави комплименти.. :Д замечтах се (:
lady_metal
Ухилена`
lady_metal

Брой мнения : 179
Registration date : 20.05.2007

Вашият идеал Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Вашият идеал   Вашият идеал Icon_minitimeНед Авг 26, 2007 8:55 am

...Най-лошото от всичко е, че реален човек съвпада с идеала ми =S

Руууууууус, сини очи, висок, красив, с коса!!
Дебилен, забавен, малко луд, в същото време свестен и мил...
Да умее да общува (= Ако слуша метъл съм влюбена XD

Мимии *ревящаемотиконка-.-*
http://forumi.us/teenteam/index.php
stef97
БиЧкАм Ви
БиЧкАм Ви
stef97

Брой мнения : 159

Вашият идеал Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Вашият идеал   Вашият идеал Icon_minitimeНед Сеп 02, 2007 3:24 pm

Еми Жина Laughing да е красива beautiful angel ,мила,с хубаа усмивка,с кафеви очи,ако може с кестенява коса,да ме лофка devil girl loveee I love you! и изобщо да е perfect girl за мене hearts kiss ya baby girl kiss ya loveee rose devil girl Е такава да е nice Laughing Laughing Laughing
http://reymisterio.forumer.com
Sponsored content

Вашият идеал Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Вашият идеал   Вашият идеал Icon_minitime

Вашият идеал
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
TeEnS :: Лаф :: Тийнове-
Идете на: