lady_metal Ухилена`
Брой мнения : 179 Age : 31 Localisation : Paradise City / Lake Bodom Registration date : 20.05.2007
| |
Sunrise` Част от семейството
Брой мнения : 96 Age : 32 Registration date : 22.08.2007
| Заглавие: Re: Тери Пратчет Сря Авг 22, 2007 10:55 pm | |
| йей, знаех си, че си пуснала такава тема (sun) страшен хумор...велики книги (sun) в момента продължавам да си чета Захапи за врата (: друга, която много ме кефи е Изумителният Мориц и неговите образовани гризачи ((: взех си и Автентичната котка, която мисля да започна тези дни...след това ме очаква Дядо Прас (((((((((: СМЪРТ рулз! :ДДД | |
|
lady_metal Ухилена`
Брой мнения : 179 Age : 31 Localisation : Paradise City / Lake Bodom Registration date : 20.05.2007
| Заглавие: Re: Тери Пратчет Чет Авг 23, 2007 9:16 am | |
| Хах, как няма да пусна ПРАТЧЕТ ФОР ТЕХ УИН !! Стана ми интересно като видях тема в Егмонт, после разбрах, че Мимз го харесва (= Бях в братовчедките и (както винаги) разглеждах книгите XD Тръгнах си с три на Пратчет XD Започнах с "Ерик". Интересна и малко объркваща XD "Да те таковам, магьоснико" и "Поли иска бисквитка" рулзрулз. Четох Дядо Прас... ХАХАХАХ, Смърт на мишките, ПИСУК. И Феята на зъбчетата !! Леле, Автентичната котка! КЪШОТТАМБЕГАДИНОПРОКЛЕТА! И Трилогия за номите, това е книгата!! Особено третата част.. Аа, не, невероятно... Нещото, хаха
Взех си и Захапи за врата, като свърша с моята любов Фиц, ще я прочета (: | |
|
stef97 БиЧкАм Ви
Брой мнения : 159 Registration date : 30.12.2006
| Заглавие: Re: Тери Пратчет Вто Сеп 04, 2007 10:37 am | |
| Чували ли сте изобщо за него ? Да Харесвате ли го ? Да хубав е Имате ли си любима книга ? Любим герой ? Нямам С коя книга започнахте, какво беше впечатлението ви за нея ? Коя искате да прочетете ? Нощна Стража и Дядо Прас Как се запалихте ?По-книгата Нощна Стража
Последната промяна е направена от на Сря Сеп 05, 2007 7:27 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти | |
|
lady_metal Ухилена`
| Заглавие: Re: Тери Пратчет Вто Сеп 04, 2007 1:35 pm | |
| Не можеше ли просто да напишеш, че не си чел негови книги деа Вбесявам се от флууда на това същество, АА. | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Тери Пратчет | |
| |
|