| Въпросчета | |
|
+16Kiss lady_metal Avril15 Avril MiSs_KaP®IsSs envy_me †IcE_PrInCeSs† BanicA PetZ сладко идиотче КаРиРаН чОрАп™ pink*didi_13 DeAd xXxz0мb!e_d0llxXx stef97 LoVe_You 20 posters |
Автор | Съобщение |
---|
LoVe_You The Only One
Брой мнения : 77 Registration date : 30.12.2006
| Заглавие: Въпросчета Пет Яну 26, 2007 6:57 pm | |
| Общителни ли сте? Лесно ли се сприятелявате? Какво искате от вашите приятели? Тези които имате отговарят ли? Нуждаете ли се от нови фр? Предавал ли ви е приятел? Имате ли си истински фр?
Последната промяна е направена от на Нед Фев 18, 2007 4:39 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
stef97 БиЧкАм Ви
Брой мнения : 159 Registration date : 30.12.2006
| Заглавие: Re: Въпросчета Пет Яну 26, 2007 7:58 pm | |
| Общителни ли сте?Да Лесно ли се сприятелявате?Axa Какво искате от вашите приятели?Нищо Тези които имате отговарят ли?да Нуждаете ли се от нови фр?Не ама по скайпа да Предавал ли ви е приятел? Не ама братовчетка ми да Имате ли си истински фр?да имам! | |
|
| |
xXxz0мb!e_d0llxXx ..Pa!n=My L!fe..
Брой мнения : 519 Age : 31 Localisation : ¤Pernik¤ ® Registration date : 30.12.2006
| Заглавие: Re: Въпросчета Пет Яну 26, 2007 8:17 pm | |
| Общителни ли сте?Да,само с хората които считам са свястни! Лесно ли се сприятелявате?Първо преценявам човека и после ако реша се сприятелявам! Какво искате от вашите приятели?Ако са ми приятели,нищо няма да искам оттях,защото за да станем приятели...те имат доверието ми,аз съм ги харесала по характер и те мен! Тези които имате отговарят ли?Някои да! Нуждаете ли се от нови фр?Винаги са нужни! Предавал ли ви е приятел?Да(само съм го мислела за фр) Имате ли си истински фр?Да | |
|
| |
DeAd ~:Hate`Love:~
Брой мнения : 65 Age : 30 Localisation : shitlandiaa Registration date : 28.01.2007
| |
| |
pink*didi_13 Част от семейството
Брой мнения : 69 Registration date : 29.01.2007
| Заглавие: Re: Въпросчета Пон Яну 29, 2007 9:27 pm | |
| Общителни ли сте?Мноооооого Лесно ли се сприятелявате?-Да Какво искате от вашите приятели?-да са честни,искренни и добри към мен и да са забавни! Тези които имате отговарят ли?-еми,някои от тях...Всъщност,само един отговаря на всички тях! Нуждаете ли се от нови фр?-Ами аз винаги мога да приема нови приятели... Предавал ли ви е приятел?-1 Път и оттогава не е посмял повече! Имате ли си истински фр?-ДА! | |
|
| |
КаРиРаН чОрАп™ MaRilyn MaNson 4ever
Брой мнения : 669 Registration date : 02.01.2007
| Заглавие: Re: Въпросчета Нед Фев 04, 2007 5:00 pm | |
| Общителни ли сте?Да много Лесно ли се сприятелявате?Да Какво искате от вашите приятели?Да си истински фр Тези които имате отговарят ли?Някои.. Нуждаете ли се от нови фр?Никога няма да са ми излишни фр Предавал ли ви е приятел?Да Имате ли си истински фр?Да
| |
|
| |
сладко идиотче SoRrY I`m NoT yOuR PeRfEcT lItTlE BaRbIe GiRl!
Брой мнения : 592 Age : 29 Registration date : 03.01.2007
| Заглавие: Re: Въпросчета Вто Фев 06, 2007 8:24 pm | |
| Общителни ли сте?Да много Лесно ли се сприятелявате?Да Какво искате от вашите приятели?Да си истински фр Тези които имате отговарят ли?Някои.. Нуждаете ли се от нови фр?Никога няма да са ми излишни фр Предавал ли ви е приятел?Да Имате ли си истински фр?Да и аз тей | |
|
| |
PetZ БиЧкАм Ви
Брой мнения : 196 Age : 31 Localisation : In your mind..... Registration date : 03.01.2007
| Заглавие: Re: Въпросчета Нед Фев 18, 2007 10:44 am | |
| Общителни ли сте?-Може би Лесно ли се сприятелявате?-Мдам Какво искате от вашите приятели?-ми...да са ми приятели и да не ме лъжат... Тези които имате отговарят ли?-......предполагам Нуждаете ли се от нови фр?-тези които имам си ми стигат,но нямам нищо напротив да си имам още няколко Предавал ли ви е приятел?-Да Имате ли си истински фр?-Да ама не са чак толкова | |
|
| |
BanicA Приятелка на дявола
Брой мнения : 153 Age : 29 Localisation : Somewhere in the dark... Registration date : 31.12.2006
| Заглавие: Re: Въпросчета Нед Фев 18, 2007 1:38 pm | |
| Общителни ли сте?-Ми трябва да питате някой друг... Лесно ли се сприятелявате?-Ахам. Какво искате от вашите приятели?-Да са честни и да не казват на всички каквото съм им казала. Тези които имате отговарят ли?-Ми да защото аз ги подбирам. Нуждаете ли се от нови фр?-Ми никога не е забранено да имаш някой и друг приятел. Предавал ли ви е приятел?-Дам. Имате ли си истински фр?-Да и то много. | |
|
| |
†IcE_PrInCeSs† †ThE_ScHoOl_BiTcH†
Брой мнения : 33 Age : 31 Registration date : 30.12.2006
| |
| |
envy_me Луда глава
Брой мнения : 108 Age : 31 Registration date : 26.03.2007
| |
| |
MiSs_KaP®IsSs d3\/!L`s baby
Брой мнения : 354 Age : 29 Localisation : РуСе Registration date : 06.04.2007
| |
| |
Avril Lady_of_the_roses
Брой мнения : 118 Age : 31 Localisation : ... Registration date : 25.01.2007
| Заглавие: Re: Въпросчета Пон Май 21, 2007 9:30 am | |
| Общителни ли сте?-Да Лесно ли се сприятелявате?-Да Какво искате от вашите приятели?-Нищо Тези които имате отговарят ли?-Да много Нуждаете ли се от нови фр?-Не Предавал ли ви е приятел?-Да...Много....пъти... Имате ли си истински фр?-Да | |
|
| |
Avril15
Брой мнения : 9 Registration date : 25.05.2007
| Заглавие: Re: Въпросчета Пет Май 25, 2007 4:37 pm | |
| обшителни ли сте- да лесно ли се сприяделява те- да какво искате от вашите приятели -нищо тези които имате отговарят ли-да нуждаете ли се от нови фр-не предавал ли ви е приятел-дал имате ли си истински фр-да | |
|
| |
lady_metal Ухилена`
Брой мнения : 179 Age : 31 Localisation : Paradise City / Lake Bodom Registration date : 20.05.2007
| Заглавие: Re: Въпросчета Пет Май 25, 2007 7:00 pm | |
| Общителни ли сте?Да Лесно ли се сприятелявате?Определено. Какво искате от вашите приятели? Да не слушат чалга и да са честни ^^^ Тези които имате отговарят ли? Част =] Нуждаете ли се от нови фр? Не мисля, че се 'нуждая', но ми харесва да имам приятели ^^^ Предавал ли ви е приятел? О, да ;] Имате ли си истински фр? Да, двама са :/ | |
|
| |
Kiss НоВ СлАдУр
Брой мнения : 15 Registration date : 10.06.2007
| Заглавие: Re: Въпросчета Нед Юни 10, 2007 9:28 pm | |
| Общителни ли сте?-Горе долу да! Лесно ли се сприятелявате?-Ахъм! Какво искате от вашите приятели?-Да са честни с мен и дане ме предават! Тези които имате отговарят ли?-Ми уж да! Нуждаете ли се от нови фр?-Не е належящо,но може би да Предавал ли ви е приятел?-Ми май не! Имате ли си истински фр?-Да! | |
|
| |
~d0n!nka~ Част от семейството
Брой мнения : 71 Registration date : 21.07.2007
| Заглавие: Re: Въпросчета Нед Юли 22, 2007 8:23 pm | |
| | |
|
| |
Sunrise` Част от семейството
Брой мнения : 96 Age : 32 Registration date : 22.08.2007
| Заглавие: Re: Въпросчета Нед Авг 26, 2007 3:10 pm | |
| Общителни ли сте? Дам Лесно ли се сприятелявате? Мдъъ Какво искате от вашите приятели? Да не са лицемери, да не ме лъжат, да имат вкус :Д Тези които имате отговарят ли? Не особено Нуждаете ли се от нови фр? Мисля, че да :/ Предавал ли ви е приятел? Не мога да се сетя за такъв случай Имате ли си истински фр? Много малко са :/ | |
|
| |
Krisito
Брой мнения : 8 Registration date : 27.10.2007
| Заглавие: Re: Въпросчета Съб Окт 27, 2007 8:20 pm | |
| Общителни ли сте? ~~~ Може да се каже Лесно ли се сприятелявате? ~~~ Ами зависи Какво искате от вашите приятели? ~~~ Ами да бъдат верни ... от истинските, а от " фълшивите " почти нищо, само да ми бъде приятно с тях ... Тези които имате отговарят ли? ~~~ Определено да Нуждаете ли се от нови фр? ~~~ Ами не имам много, но все пак не отказвам Предавал ли ви е приятел? ~~~ Дам Имате ли си истински фр? ~~~ Да | |
|
| |
Change or Die... ^^ Добър приятел
Брой мнения : 29 Age : 28 Registration date : 27.06.2010
| |
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Въпросчета | |
| |
|
| |
| Въпросчета | |