TeEnS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
TeEnS

ИндексТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

За Бил

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
Lady Blood
Love Tokio Hotel
Lady Blood

Брой мнения : 68
Registration date : 02.01.2007

За Бил Empty
ПисанеЗаглавие: За Бил   За Бил Icon_minitimeПет Яну 05, 2007 5:41 pm

Бил Каулиц:

* Бил е вокал в бандата Токио Хотел ;

* Бил е по-малък от Том с 10 минути. ;

* На 6 годишна възраст родителите на Бил и Том се развеждат и попечителството се пада на майка им-Симон Каулиц. ;

* Неговият пастрок го записва в музикално училище заедно с Том. ;

* Бил обожава животните и има куче(Скоти) и котка(Красмир) ;

* Негова е идеята за Манга-прическа, за един Хелоуин той се маскира като вампир и се харесва с тази прическа и остава с нея. Постригва го негов приятел. ;

* Той първо си дупчи веждата на 12-годищна възраст,а по-късно и езика. ;

* През 2006 в Берлин той се прави зашеметяващо появяване със своята нова прическа-манга кичурите са заменени от дълга до раменете коса. ;

* Той обича да се лакира с черен лак. ;

* Бил има непоносим страх от девствената природа ,а като малък се е страхувал от вещици. ;

* През 2003 той изпълнява песента "It's raining man". ;

* Любимата му певица е Nena.Първият му албум и концерт са нейни. Бил кандидатства да пее с нея ,но парашутът му не се отваря. Негова любима група е Green day. ;

* Той има опит в филмовата среда.Бил е на 6 години когато той и брат му се снимат във филма "Движа се след теб". ;

* В детцката градина Том и Бил си приличали страшно много и за това носели тениски с имената си,но понякога тениските меняли притежателя си.... ;

* Той учи в една гимназия с брат си. Завършва девети клас със сравнително високи оценки. Същото лято Токио Хотел записват песента "Durch dem monsun" (която е на първо място в класацийте) и тогава той се записва на частен учител. ;

* Неговият училищен автобус тръгва точно в 6:10 часа. ;

* Неговият любим клуб в Магдебург е "Алекс" където се е запознал с Густав и Джордж. ;

* Той се нарича "Drinni"(Дрини)което значи че той рядко си остава в къщи и е свободна натура. ;

* Бил има алергия към комарите. ;

* Обожава домашно приготвени вафли и мрази броколки. ;

* Повечето текстове на Токио Хотел е написал той. На 9 годишна възраст започва да се занимава с това. ;

* Бил никога не взимал уроци по пеене,(също като Том е учил да свири на китара).За това гласът му пада и става дрезгав. Но той си има лек пие много скъпа билка за тази цел. ;

* Той пее интуитивно,воден от вътрешният си ритъм. Не понася забележки и не обича да свири на каквото и да е било защото няма търпение. ;

* Ако не му провърви в музиката Бил иска да стане дизайнер сущо като майка си.

Други

име:БИЛ КАУЛИЦ

ДАТА НА РАЖДАНЕ:01.09.1989Г.

ЗОДИЯ:ДЕВА

БРАТ/СЕСТРА:БРАТ БЛИЗНАК ТОМ КОЙТО СЪЩО Е В БАНДАТА

ГРАД:ЛОЙТЧЕ

ТЕГЛО:50КГ

ХОБИ:ПЕЕНЕ,КУПОНИ

ЦВЯТ НА ОЧИТЕ:КАФЯВ

ЦВЯТ НА КОСАТА:ИСТИНСКИ-СВЕТЛО РУС;СЕГА-КАТРАНЕНО ЧЕРЕН

ЛЮБИМО ПИТИЕ:НА КУПОНИ ПИЕ СЛАДЪК ЛИКЬОР''DOOLEY'S''

A ПОПРИНЦИП RED BULL I COCA-COLA

КОЗМЕТИКА:БИЛ ИЗПОЛЗВА БЕБЕШКИ ПРОДУКТИ

В МАК ДОНАЛДС:БИГ МАК, ПИЛЕШКИ ФИЛЕНЦА И ВАНИЛОВ ШЕЙК

ЛЮБИМИ АКТЬОРИ:БРАТ ПИТ И АНДЖЕЛИНА ДЖОЛИ

ЛЮБИМА ГРУПА:GREEN DAY

ЛЮБИМА ПЕСЕН:BOULEVAED OF BROKEN DREAMS

БЕЛЬО:ТЕСНИ БОКСЕРКИ

ЖИВОТНИ:БИЛ ИМА КУЧЕ КРАСТОСКА МЕЖДУ ЛАБРАДОР И ДОБЕРМАН

И КОТКА НА ИМЕ КАСИМИР

КАЧЕСТВА:НЕГОВАТА СИЛНА СТРАНА Е НАДЕЖДНОСТТА МУ

УЧИЛИЩЕ:БИЛ Е 10 КЛАС В ГИМНАЗИЯ

ПОДЛО:ОБИЧА ДА СЕ МАЙТАПИ ПО ТЕЛЕФОНА

ХАРАКТЕР:ДЕЙСТВА НА ПРЪВ ПОГЛЕД ЛУД,НО Е ЕДИН МНОГО

ОТВОРЕН И ПРИЯТЕЛСКИ НАСТРОЕН ТИП.ТОЙ Е МОЗЪКА НА

БАНДАТА И ПОВЕЧЕТО ИДЕИ СА НЕГОВИ!!!

ФОБИЯ:БИЛ ИМА ФОБИЯ ОТ БРОКОЛИ

ПРЯКОР:МАКИ/МЕКИ

КОНФУЗНО:ПРЕДИ НЯКОЛКО ГОДИНИ Е ДАЛ ПАРИ ЗА ТАМАГОЧИ

ЛЮБИМИ ПРЕДМЕТИ:НЕМСКИ,ИЗОБРАЗИТЕЛНО

ПРЕДМЕТИ КОИТО НЕ ОБИЧА:ФИЗИКА И МАТЕМАТИКА

СТРАХ:ОТ ПРИРОДАТА

ЦЕЛУВКИ:ТОЙ СМЯТА ЧЕ СЕ ЦЕЛУВА МНОГО ДОБРЕSmile

НОМЕР НА ОБУВКИТЕ:42

ЛЮБИМА МАРКА МАРАТОНКИ:NIKE

РАЗМЕР НА ДРЕХИТЕ:S

НАЙ-ЛОШ ДЕН:СПОРЕД НЕГО БИ БИЛ ТОЗИ В КОЙТО

ЩЕ СЕ РАЗДЕЛИ С МОМЧЕТАТА

GSM:SIDEKICK 2

ПИЕРСИНГ И TATOO:ИМА ОБИЦА НА ДЯСНАТА ВЕЖДА И ЕЗИКА

ИМА ТАТОО НА ТОКИО ХОТЕЛ НА ВРАТА СИ

МУЗИКА:ПЕЕ ВЕЧЕ НЯКОЛКО ГОДИНИ.НАДЪХВА ГО ВТОРИЯТ МУ БАЩА

САМ КОЙТО Е КИТАРИСТ В РОКБАНДА.СЛЕД КАТО БРАТ МУ ТОМ СЕ

ЗАПОЗНАВА С ГУСТАВ И ГЕОРГ ТЕ ЗАЕДНО ОСНОВАВАТ БАНДА

НАРЕЧЕНА ДЕВИЛИШ(DEVILISH)

ЛЮБИМА ХРАНА:БИЛ МНОГО ОБИЧА ПИЦА

И други факти казвайте или теглете от нета *и за Том също*
Върнете се в началото Go down
LoVe_You
The Only One
LoVe_You

Брой мнения : 77
Registration date : 30.12.2006

За Бил Empty
ПисанеЗаглавие: Re: За Бил   За Бил Icon_minitimeСъб Яну 06, 2007 12:41 am

Супер е!Визията и гласа също! Както знаете той пише песните на Токио Хотел.Ето и значението на някои от тях
"Против волята ми"

Става въпрос за развода на родителите-проблем,актуален за мен,както и за другите членове на групата.Може би някой ще каже,че това са теми "за възрастни",но аз мсиля,че и младите(тийнейджърите) се сблъскват със сериозни житейски ситуации.

"изживей момента"

Написах тази песен.когато бях на 10 години.Песента възникна един почивен ден,през който аз седях вкъщи и не се случваше нищо интересно.Аз съм човек,който е длъжен винаги да прави нещо.Не мога да лежа цял ден в кревата без да правя нищо.Аз искам да получа всичко и да възприема всичко,което се намира около мен.Опитвам се да запомня много интересни и скучни моменти и да изпитам нови усещания.Вмомента това не е трудно:ние използваме всяка секунда от нашия успех.Много млади хора не разбират,че животът-това е секунда,която ни е дадена за удоволствия,а може би и не само за това...Налага се да преодоляваме много жестоки изпитания,които така безпощадно рушат живота ни.Но не винаги е лесно да живееш за мига.Ако сте тъжни,послушайте тази песен,тя ще ви напомни за това,че е нужно да изживявате всяка секунда и не е нужно да губите ценно време за безсмислени обиди...

"Аз не съм себе си"

Песен за разбитите сърца.Написах тази песен,защото...И аз незнам,но ми се струва,че това е достатъчно добре позната ситуация от живота на младите.Така или иначе,любовта-това е също подарък и изпитание в някаква степен.Ето защо в този момент младите се чувстват самотни и отхвърлени и са готови на какви ли не постъпки.В такава ситуация бях и аз.Бях готов на всичко и чаках да видя отново момичето,в което бях влюбен.Говорех с приятели,исках да получа полезен съвет,но не получих абсолютно нищо,тъй като мечтаех само за моята любима.Другите членове на групата,сигурен съм,не са изпитвали толкова искрени чувства.Аз съм единственият,който е бил влюбен толкова категорично.Аз така и никога не получих прощално писмо,както се пее в песента.Сега се пишат само СМС-и, студени и банални...

"Спаси ме"

Това е единствената балада в албума и в тази песен действително се пее за любовната мъка.Изпитал съм вече няколко пъти това чувство и съм се чувствал толкова самотен и изоставен както в тази тъжна песен.И също така,ние имахме тайно място където бяхме веднъж заедно;и тогава,без другите хора,ние можехме да бъдем такива каквито сме.Но също почувствах и удара,когато момичето прекрати нашите отношения...Определено,има няколко момичета в Магдебург,които вярват че пея песента за тях.Но аз съм още много млад и още не съм имал толкова сериозна връзка.Ето защо наистина не става въпрос за определено момиче...

"Викай"

Том и аз доста "се набивахме на очи" с нашия особен стил на обличане в училище.Ето защо ние бяхме презирани от останалите ученици и преподаватели."Викай" разказва за това,че ние просто не искаме да се приспособим към мнението на другите,а винаги казваме и утвърждаваме нашето мнение.Песента разказва за разочарованието от това,че сме длъжни да се приспособяваме и да обръщаме внимание на чуждото мнение.Това въобще не е това,което искаме.Затова понякога просто е нужно да викаме,за да "изпуснем парата",а може би и за да привлечем внимание и да кажем,че въобще не искаме да се съобразяваме с мнението на другите...

"Да останем приятели"

В песента "Да останем приятели" аз пея:"Ти си такъв,какъвто аз не искам да бъда.Ти по-скоро би умрял отколкото да си като мен"-мисля,че разбрахте какъв човек съм от тези строфи,но не си мислете,че съм някакъв горделив самохвалец,Том също е готин.Нещата при мен стоят по същия начин както при другите хора,както всички аз имам приятели и Приятели.Обичам тази песен,тъй като мисля,че повъхностното,нечестното приятелство е изключително подло и нараняващо.Ако ми казват "Здрасти" само от учтивост,намирам това за особено неискрена постъпка,и на мен би ми било по-приятно ако този човек си замълчи.Песента е посветена на няколко човека от Магдебург,които ние с Том въобще не можем да търпим и винаги сме искали да им го кажем.Обичам да обсъждам с Том тези проблеми.Тъй като понякога ние предизвиквахме скандалите, в последствие аз не поздравявах такива хора,с които просто ми е неприятно да общувам.

"Когато нищо вече не върви"

Песента разказва за това,което се случва след смъртта.Много хора казват,че съм прекалено млад,за да се притеснявам за това.Аз не изпитвам никакъв страх от смъртта,но всеки размишлява над това какво се случва след нея.Смятам,че аз съм един щастлив човек,защото в нашето семейство досега никой не е умрял,а също и никой от моите близки.Понякога мисля за смъртта на моето куче-Скоти,толкова е тъжно,когато домашните животни умрат.Ако кучето ми умре светът би се сринал за мен и всичко би загубило смисъл.Моя Скоти е на 6 години.Взехме го от приюта за бездомни животни.Той беше толкова беззащитен,когато отидохме в приюта и трепереше в ъгъла.Ние с Том веднага решихме да го вземем!Много ми е мъчно,че не можем да го виждаме толкова често,както преди,но когато се видим с него,той обезумява от щастие.

"Оставете ни тук отвън"

"Оставете ни тук отвън" описва нашата мечта за популярност.Песента възникна в процес на творческия ни път.Тогава ние просто бяхме щастливи,че можем да си сътрудничим с продуценти,които ни питаха дали ще можем да издържим(устоим),тъй като е възможно други групи да ни "изядат".Но в онзи момент ние още не се чувствахме суперзвезди,както се пее в песента...дори и сега ние сме същите момчета,каквито бяхме и преди или поне сме се променили много малко.В песента се пее:"Не се опитвайте да ни махнете от сцената-ние имаме още да покажем

Ето и снимки
https://2img.net/r/ihimizer/img162/9177/4105273xr7.jpg
https://2img.net/r/ihimizer/img79/4637/6175671rr1.jpg
хех
https://2img.net/r/ihimizer/img405/4886/2nr6wd9.jpg
Супер е снимката само че защо са му направили лицето по-тъмно Neutral
https://2img.net/r/ihimizer/img405/2975/6811778td1.jpg
https://2img.net/r/ihimizer/img405/9735/normalbilltomppmv6.jpg
.::KauLiTz TwiNs::.
https://2img.net/r/ihimizer/img386/559/t5999183hu2in1.jpg
https://2img.net/r/ihimizer/img329/9002/img0035gx8.jpg
.::KauLiTz TwiNs::.2